Blog

Optimaal zaken doen met een huurauto

posted 2017-08-09 13:48:57.490 tags Sunny Cars Huurauto Allin Uniglobe Zakenreizen

sunny cars uit het raamZakelijke meeting in het buitenland? Kost meestal flink wat tijd en geregel. Gelukkig is een huurauto van Sunny Cars zó geboekt. En op je bestemming kun je direct instappen en zorgeloos wegrijden. Alle voordelen die ter zake doen op een rijtje:

Sunny Cars
- Is onafhankelijk en werkt alleen met de beste verhuurders
- Biedt huurauto´s aan op ruim 8.000 bestemmingen in meer dan 120 landen
- Heeft vaak meerdere partners ter plaatse dus een grotere voorraad en keuze
- Biedt een gesloten voor- en nacalculatie door het all-inclusive concept
- Betaalt het eigen risico bij de verzekeringen terug
- Biedt optimale risicodekking door de gratis extra WA-verzekering van EUR 7,5 miljoen
- Biedt one-way huren vanaf 3 huurdagen vaak kosteloos aan
- Staat wijzigen tot huuraanvang kosteloos toe
- Biedt standaard glas-banden-bodem en dakschadedekking
- Biedt kosteloos annuleren tot 5 werkdagen na huuraanvang met de Flexservice
- Biedt alleen klantvriendelijke tankregelingen aan, dus géén FE (full-empty)
- Is 24/7 in het Nederlands bereikbaar voor huurders
- Biedt aanvullende servicepakketten aan om de autohuur op maat te maken, zie onderstaande toelichting

Servicepakketten toegelicht
Een extra snelle service, een auto huren zonder creditcard of ophaalservice bij het vliegtuig, het kan allemaal met een aanvullend servicepakket bovenop het standaard all-in pakket.

Premium pakket
Met het Premium pakket voorkom je dat je in de wachtrij bij de verhuurbalie terechtkomt doordat je gebruik kunt maken van een fastlane. Een online registratie vooraf zorgt ervoor dat het huurcontract al ingevuld voor je klaarligt. Bovendien krijg je voorrang op klanten zonder aanvullend servicepakket. Kortom, veel tijdwinst! Extra voordeel is een gegarandeerd jonge huurauto (minder dan 1 jaar oud of maximaal 25.000 kilometers op de teller).

Express Service
Ook met de Express Service haal je de huurauto extra snel op. Het huurcontract ligt al klaar bij de verhuurbalie dankzij een online registratie vooraf. Als Express klant krijg je bovendien voorrang bij de verhuurbalie op klanten die geen Express of Premium reservering hebben.

sunny cars sleutelExpress VIP
Met de VIP service krijg je een nog exclusievere behandeling. Zodra je het vliegtuig uit stapt, word je door een medewerker van de lokale partner opgewacht. Hij neemt je  via een versneld proces langs de douane mee naar de verhuurbalie. Dit levert gegarandeerd veel tijdwinst op! De VIP service is te boeken op de luchthaven van Johannesburg en wordt alleen aangeboden in combinatie met de Express Service.

Geen waarborgpakket
Alleen bij Sunny Cars is het mogelijk een huurauto te huren zonder waarborg te hoeven betalen. Dat betekent dat je geen creditcard nodig hebt. Ook als je er wel een hebt, maar met een beperkt limiet erop, is dit een ideale oplossing.

Premium Plus
Je profiteert met Premium Plus van een combinatie van twee bestaande pakketten. Én je hoeft geen waarborg te voldoen én je kan gebruik maken van de fastlane én je krijgt gegarandeerd een jonge huurauto mee. Gewoon een handtekening zetten en je kunt direct de weg op.

Ben je al overtuigd? Sunny Cars is zakelijk bekeken de beste keuze. Zelf een huurauto reserveren? Neem dan contact op met ons via contact@uniglobealliancetravel.nl of 0031-(0)10-2412040.

<< back to blog listing\
comments powered by Disqus
UNIGLOBE Alliance Travel
WPC Wilhelminakade 955
3072 AP
Rotterdam
UNIGLOBE Alliance Travel
Mr. D.U. Stikkerstraat 10/1.03
6842 CW
Arnhem
UNIGLOBE Alliance Travel
Nobelweg 4-22b
4462 GK
Goes

Facebook   Linkedin   Instagram