Uw reis 

Reisformaliteiten

Visum
Houdt u altijd rekening met de vereiste reisdocumenten voor uw bezoek aan het buitenland? Wilt u weten of u een visum nodig heeft voor uw zakenreis?
UNIGLOBE Alliance Travel kan u vertellen in welke landen een visum verplicht is en deze voor u aanvragen.
Neem voor meer informatie contact met ons op.
 

Let op! U bent zelf verantwoordelijk om in het bezit te zijn van geldige reisdocumenten. Gegevens over reisdocumenten zijn aan verandering onderhevig. Controleer daarom altijd de meest actuele situatie kort voor vertrek.


Reizen naar de USA
Sinds 2005 zijn er verscherpte Amerikaanse veiligheidseisen en bent u verplicht informatie door te geven over uw verblijfplaats in de Verenigde Staten.
Als u naar de Verenigde Staten reist met een elektronisch paspoort dat is uitgegeven door een land dat onder het Visa Waiver Programma valt, dan moet u een ESTA-reistoestemming aanvragen. U dient dit bij voorkeur uiterlijk 72 uur voor vertrek te doen. De kosten voor deze aanvraag moeten per creditcard worden afgerekend.

De ESTA-reistoestemming is twee jaar geldig. Gedurende deze twee jaar kunt u zo vaak als u wilt naar de VS reizen, totdat een of meerdere antwoorden op de JA/NEE-vragen in uw ESTA-aanvraag veranderen of totdat uw paspoort verloopt.

Belangrijk
Het is verplicht dat iedere reiziger een eigen machinaal leesbaar paspoort heeft. Kinderen kunnen niet met het paspoort van hun ouders meereizen. Ook baby's hebben een eigen paspoort nodig. Voor elk paspoort dient ESTA-reistoestemming aangevraagd te worden. U kunt deze elektronische reistoestemming verkrijgen via de ESTA-website: >> klik hier
US Custom maakt vingerafdrukken van alle reizigers. >>Klik hier om meer te lezen.

Als deelnemer aan FLUX maakt u gebruik van de faciliteiten voor snelle grenspassage zoals aangeboden door de lokale serviceprogramma’s. Klik hier om u aan te melden.

Rechten en plichten


Tip: Schiphol Privium
Met Schiphol Privium mijdt u de soms lange wachtrijen bij de paspoortcontrole. U kunt gebruik maken van ultrasnelle en veilige grenspassage door de revolutionaire techniek van de irisherkenning.


Een aantal andere voordelen van Privium:

  • Vooraan parkeren in parkeergarage P1, P2 of P3
  • Business Class inchecken bij een groot aantal luchtvaartmaatschappijen
  • Gebruik van de Privium Airport Assistant-service
  • Prijsvoordeel bij gebruik van Schiphol Valet Parking

De Privium ClubLounge is een unieke designlounge exclusief voor Privium Plus leden. Deze bevindt zich tussen Vertrekhal 1 en 2, tegenover balie 9 en is 5 dagen per week geopend van maandag t/m vrijdag van 06.00 tot 20.00 uur. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

UNIGLOBE Alliance Travel
WPC Wilhelminakade 955
3072 AP
Rotterdam
UNIGLOBE Alliance Travel
Mr. D.U. Stikkerstraat 10/1.03
6842 CW
Arnhem
UNIGLOBE Alliance Travel
Nobelweg 4-22b
4462 GK
Goes

Facebook   Linkedin   Instagram